Nyhedsbrev
Om os

Om os

Boholte Apotek

Køge Boholte Apotek blev etableret i 1999 og består af Boholte Apotek, Ølby Apotek og Herfølge Apotek. Ejer er apoteker Lene Damgaard.

Apoteket er placeret i lyse lokaler i Boholte Butikscenter, som udover virkelige gode parkeringsforhold også huser et udvalg af dagligvarebutikker.

Der er let adgang til apoteket for kørestole og barnevogne m.v. Apoteket er uden trapper og forhøjninger og med et stort kundeareal. Foran apoteket er der etableret en handikap parkeringsplads.

Ølby Apotek

Ølby Apotek er en filial under Boholte Apotek. Apoteket blev receptekspederende enhed 1. marts  2009. Apoteket er placeret i gadeplan i Ølby Centeret, hvor der er gode parkeringsforhold og mange dagligvarebutikker. Apoteket ligger tæt på Køge sygehus.    

Herfølge Apotek

Herfølge Apotek er en filial under Boholte Apotek, og blev omdannet til receptekspederende enhed pr. 1. februar 2017. Apoteket er placeret i lyse lokaler på “hovedgaden” i Herfølge.

Personale

Apotekets personale består af apotekeren, farmaceuter, farmakonomer og ufaglærte. Det meste af personalet vil være at træffe på flere af afdelingerne på forskellige tidspunkter, nogle få vil fortrinsvis være i samme afdeling. Apoteket er uddannelsesapotek for både farmaceut-studerende og farmakonomelever.

 

En farmaceut har en 5-årig universitetsuddannelse, som foregår på Farmaceutiske Fakultet ved Københavns Universitet. Læs om uddanelsen på www.pharma.ku.dk. Uddannelsen til farmakonom er en 3-årig uddannelse, som foruden praktikperioder på apoteket har flere skoleforløb, som foregår på Pharmakon i Hillerød. Læs om uddannelsen på www.farmakonom.dk.

 

Dine oplysninger